Polkupyöräsuunnistus alkaa Akaassa

Akaan liikuntatoimi järjestää viime vuosien tapaan kesä–elokuun kestävän polkupyöräsuunnistuksen. Yksittäisestä pyöräilytapahtumasta ei ole kyse, vaan koko kesän kestävästä suunnistuksesta, jossa rasteja on sijoiteltu eri puolille Akaan aluetta. Pyöräretkeily ja siinä sivussa rastien etsintä on myös hyvä tapa tutustua oman kunnan sellaisiin alueisiin ja paikkoihin, joissa muuten tuskin tulisi käytyä.

Polkupyöräsuunnistusrastit ovat paikoillaan 2.6.–24.8. Suunnistusta varten on tehty kartta, johon on merkitty numeroitujen rastien sijainti ja ruudukko, johon voi merkitä kullakin rastilla olevan tunnuksen. Karttoja voi noutaa Akaan kirjastoista, Milli´s Cafen lehtienlukupisteestä sekä kaupungintalon neuvonnasta. Kartan voi tulostaa myös Akaan internet-sivuilta.

Pyöräilysuunnistus päättyy 24.8., jonka jälkeen kaikki palautetut kartat, joissa on vähintään kymmenen oikeaa rastitunnusta, osallistuvat arvontaan. Kartat tulee palauttaa 5.9. mennessä kaupungintalon neuvontaan, Akaan pääkirjastoon,  Viialan kirjasto Vilkkuun tai saa palauttaa myös Milli´s Cafeeseen. Arvonnan palkintoina ovat 100 ja 50 euron lahjakortit.