Moottoripyörävarkaan matka päättyi ojaan

Moottoripyörävarkaan taival päättyi lyhyeen perjantain ja lauantain välisenä yönä Toijalassa. Pyörä vietiin Lentilästä Otsontieltä ja se löytyi ojasta läheiseltä Lastontieltä valot päällä ja virtalukko rikottuna. Tekijä on ollut liikkeellä puoli kolmen aikaan aamuyöstä. Poliisi on kiinnostunut tapaukseen liittyvistä havainnoista.

Hämeentien ja Työmiehenkadun risteyksessä Viialassa kolaroitiin viime viikon keskiviikkona vähän ennen puolta päivää. Toinen kuljettajista tuli Nahkatehtaantietä kolmion takaa tarkoituksenaan ylittää Hämeentie ja jatkaa matkaa Työmiehenkadulle. Samaan aikaan toinen kuljettaja ajoi Hämeentietä Toijalan suunnasta. Autot vaurioituivat, mutta kolarista selvittiin ilman henkilövahinkoja. Molemmat kuljettajat olivat paikkakuntalaisia.

Keski-ikäistä akaalaismiestä epäillään rattijuopumuksesta. Henkilöautolla liikkeellä ollut kuljettaja puhalsi 0,71 promillen lukemat Vakkistentiellä Viialassa lauantaina aamupäivällä.

Parhaillaan vietetään rattijuopumusvalvonnan tehoviikkoa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?