Autosuunnistusta opettelemaan

Kaikille autosuunnistuksesta kiinnostuneille on mahdollisuus tutustua todelliseen jokamiehen ja -naisen autourheilumuotoon, kun Kanta-Hämeen harjoitusajosarjaan kuuluva, ainoa Pirkanmaalla ajettava osakisa suunnistetaan Valkeakosken-Toijalan Seudun Urheiluautoilijoiden järjestämänä helatorstaina 29.5. kello 14 alkaen. Osallistuminen ei edellytä kuulumista mihinkään autourheiluseuraan.

Harjoituksen lähtö- ja maalipaikkana toimii liikenneasema Pirkanhovi kolmosmoottoritien varrella Konhon ja Lempäälän välillä.

Aloittelijoiden reitti on tehty tavallisella perheautolla ajettaville teille ja piha-alueille. Kartanlukijaksi soveltuu vaikka alle ajokortti-ikäinenkin henkilö. Mitään erikoisvarusteita ei autossa tarvita. Kartanlukijalla on hyvä olla jonkinlainen kirjoitusalusta ja pyyhkimättömän jäljen jättämä kynä kilpailukorttiin tehtäviä merkintöjä varten. Viivottimesta voi myös olla apua matkojen mittaamisessa kartalta. Reitin pituus on noin 40 kilometriä.

Ensikertalaisille järjestetään tarvittaessa lyhyt ”tietoisku” lähtöpaikalla kello 13 alkaen. Ilmoittautumiset lähtöpaikalla kello 12.30 alkaen.