Maksuttomat puistojumpat alkavat

Akaan liikuntatoimen kaikille avoimet ja maksuttomat puistojumpat alkavat säiden salliessa tiistaina 27.5 kello 10.30 Toijalan urheilukentällä. Keskiviikkoisin jumpataan kello 10 Viialan Taimelan puistossa, osoitteessa Nordintie. Puisto sijaitsee kirkon läheisyydessä. Kylmäkosken Aseman koulun pihalla jumpataan keskiviikkoisin kello 11.15. Ryhmät kokoontuvat viimeisen kerran 2.7.

Mukaan kannattaa ottaa jumppa – tai telttapatja ja keleistä riippuen juomapullo ja päähine. Jumpissa on säävaraus, ja ne on sateella peruttu. Ryhmät ovat 45 minuutin mittaisia ja niissä liikutaan sekä seisten että nurmen tasossa ja ne on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet kevyesti rasittavasta liikunnasta ja venyttelystä. Lisätietoja ryhmistä saa erityisliikunnanohjaaja Riitta Lehtoselta numerosta 040 335 3566.