Heikki Rämöstä Viialan Asuntotuotanto Oy:n uusi toimitusjohtaja

Heikki Rämö kertoo valmistautuvansa tulevaan tehtävään lukemalla Viialan Asuntotuotannon käyttämää isännöintiohjelman ohjekirjaa.

Heikki Rämö kertoo valmistautuvansa tulevaan tehtävään lukemalla Viialan Asuntotuotannon käyttämää isännöintiohjelman ohjekirjaa.

Viialan Asuntotuotanto Oy:n hallitus on valinnut isännöitsijä Heikki Rämön, 58, Hattulasta yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 2. kesäkuuta. Rämö on työskennellyt aiemmin Tampereella TS-Isännöintipalvelu Oy:ssä. Toimitusjohtajaksi haki 33 henkilöä.

Ennen nykyistä uraa Rämö työskenteli kolmisenkymmentä vuotta tietoliikennealalla Forssan Seudun Puhelimen palveluksessa. Isännöintialalle hän päätyi nelisen vuotta sitten yt:eiden ja testien kautta.

– Puhetyöläinen olin ennen ja puhetyöläinen olen nyt. Työ on puhumista ja kuuntelemista, ja ennen kaikkea kuuntelemista. Teknisesti alat poikkeavat toisistaan hirveästi, mutta molemmissa ollaan tekemissä ihmisten kanssa, Rämö toteaa.

Hän toivoo, että voisi hyödyntää tietoliikenneosaamistaan myös vuokra-asunto- ja kiinteistöhuoltotoiminnassa.

– Viime kädessä se on kuitenkin hallituksen asia päättää, viedäänkö sellaista osaamista eteenpäin, Rämö muistuttaa.

Akaa on Rämölle tuttu läpikulkupaikkana, sillä perheellä on mökki Halkivahassa Urjalassa, jonne Rämöt ajavat Toijalan kautta.

– On hienoa asua paikassa, jossa on peuroja, metsoja teeriä ja kurkia. Parhaimmillaan olen nähnyt kotimatkalla 19 peuraa, Rämö kuvailee.

Forssasta syntyisin olevan Heikki Rämön puoliso Heidi Rämö on Hattulan kunnanjohtaja. Heidi Rämö on toiminut myös Punkalaitumen kunnanjohtajana ja Etelä-Pirkanmaan seutujohtajana.

Asuntotuotannon nykyinen toimitusjohtaja Pertti Paavola jää eläkkeelle syyskuun alussa. Paavola on ollut Asuntotuotannon palveluksessa vuodesta 1999. Toimitusjohtajan lisäksi Asuntotuotannon palveluksessa työskentelee toimistopäällikkö Inkeri Laitinen.

Viialan Asuntotuotanto on sataprosenttisesti Akaan kaupungin omistama vuokrataloyhtiö.  Yhtiö omistaa kymmenen kerrostaloa ja kuusi rivitaloa, joissa on yhteensä 261 asuntoa pääosin Viialassa. Viime vuonna Asuntotuotantoon siirtyi Aravarannan rivitaloyhtiö Kylmäkoskelta.

21ViialanasuntotuotantoHeikkiRämö1

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?