Raskaasta reissusta komea voitto

 

 Timo Leivo nosti kätensä tuuletukseen jo kymmenen metriä ennen maalia, sillä Jaqueline Mon Ami oli Turussa omaa luokkaansa.
Timo Leivo nosti kätensä tuuletukseen jo kymmenen metriä ennen maalia, sillä Jaqueline Mon Ami oli Turussa omaa luokkaansa.

Kylmäkoskelaisen Timo Leivon lämminveritamma Jaqueline Mon Ami näytti voimansa Turun perjantairaveissa. Leivo ajoi lähtökiihdytyksestä hevosensa johtoon sännänneen Shadow Woodlandin rinnalle. Samoissa asetelmissa tuliin maalisuoralle saakka, kunnes Jaqueline Mon Ami painoi kaasua ja karkasi voittoon, vaikka ulkoratoja kirinyt Wind Farming yritti vielä loppusatasella tavoitella. Timo Leivo nosti kätensä tuuletukseen jo hyvissä ajoin ennen maalia.

Kahden tonnin arvoinen voitto tuli ajalla 14,1a. Tamman voittoprosentti on yli 50:n, sillä startteja on takana 25 ja niistä ykkösiä 13.
Teivossa akaalaisen Atte Sirenin omistama ja Tiina Liitiän valmentama Temen Lordi oli herra ja ylhäisyys 3 600 metrin kevätstayerissa. Harri Koivunen ohjasti kahdeksanvuotiaan oriin heti keulaan, ja vain Sirkan Sakari kävi kysäisemässä kerran kupeella, mutta katsoi parhaaksi olla yrittämättä keulaan. Loppuun asti tuliin Temen Lordin johdolla. Voittoaika oli 30,5 ja palkinto kaksi tonnia.

Teivossa oli vauhdissa kylmäkoskelainen Jouni ja Juha Vaittisen Wauhdikas. Kuusivuotias ruuna otti illan avauslähdössä kolmannen sijan valmentajansa Jouni Vaittisen ajamana ajalla 34,5, joka on 14 kisaa juosseen Voitokkaan pojan ennätys.