Peli-Veikot avasi voitolla

Toijalan Pallo -49:n kakkosjoukkue Peli-Veikot avasi jalkapallon sarjakauden voitolla. Joukkueen ensimmäinen ottelu Tampereen piirin viidennen divisioonan lohkossa 1 pelattiin Valkeakosken Saharan tekonurmella. Torstaina 17. huhtikuuta pelattu akaalaisten kotiottelu Tahmelan Vesaa vastaan toi tuloksen 1–0 (0–0).

Saharan tuulisessa säässä ei avausjakso tarjonnut mitään erityistä. Kyseessä oli avauspeli molemmilla sarjassa, ja sitä myöden hakemista molemmin puolin. Toinen 45-minuuttinen kulki sujuvammin Peli-Veikoilta. Pallonhallintaa, tolppakuteja sekä pari tekopaikkaa löytyi akaalaisilta. Ratkaisu syntyi 90 minuutilla. Sami Kähköseltä avaava syöttö Miikka Innalalle, joka viimeisteli ottelun voimasuhteiden mukaisesti voittomaalin.

Peli-Veikot pelaa seuraavan sarjaottelunsa jo tulevana torstaina 24. huhtikuuta. Vastustaja on Janakkalan Pallo. Ottelu pelataan Hämeenlinnan Pullerin jalkapallohallissa, joka nykyisin tunnetaan Säästöpankki Areenana. Peli alkaa kello 18.15.

Joukkueen nimilyhenne on jatkossa Peli-Veikot.