Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta

Auto päin puuta Viialassa

13kolari3

Auton matkustajan puoleinen kylki painui sisään törmäyksessä puuhun.

Hämeentietä Toijalan suuntaan ajanut henkilöauton kuljettaja suistui tieltä maanantaina vähän ennen aamuyhdeksää Viialassa. Onnettomuus tapahtui suoralla tieosuudella Haihunkosken risteyksestä hieman Toijalaan päin. Keski-ikäinen ulkopaikkakuntalainen mies ajoi vastaantulevien kaistan yli pyörätien ja ajoradan väliselle pientareelle ja törmäsi puuhun.  Poliisi epäilee hieman alle promillen lukemat puhaltanutta kuljettajaa rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kuljettaja toimitettiin lääkärintarkastukseen, mutta poliisin mukaan törmäys ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Auto vaurioitui törmäyksessä.

13kolari2

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?