Voi mikä voittoprosentti

Akaalaisen Tallipaakarin Bakels Birdland tekee uskomatonta sarjaa kaviourilla. Birdland Teamin yksi tämän hetken näkyvimmistä kasvateista ravasi Teivossa tiistaina viidennen peräkkäisen voittonsa valmentajansa HarriKoivusen ajamana.

Voittoaika Teivon kasvattajalähdön 2 100 metrin ryhmäajossa oli 17,0a eli vain kymmenyksen nelivuotiaan lahjakkuuden ennätyksestä. Ori on nyt voittanut 11 lähdöstään kahdeksan ja ollut kahdesti toinen. Vain yksi lähtö, Turun marraskuinen 8. sija, on lurahtanut kaksarin ulkopuolelle.

Samoissa raveissa akaalaisen Malo-teamin nelivuotias ruuna Barbiero kokeili tositoimissa neljännen kerran. Sijoitus oli tähän asti paras, kakkonen ennätysajalla 17,9a. Nokialaisen Karoliina Mustamon valmentaman hevosen rattailla oli sastamalalainen Jari Kinnunen.