Meno maistui taas Baakelsille

Bakels Birdland poistui voittajaesittelystä Harri Koivusen kanssa tonnin ja loimen verran rikkaampana.
Bakels Birdland poistui voittajaesittelystä Harri Koivusen kanssa tonnin ja loimen verran rikkaampana.

Akaalaisen Tallipaakarin omistamasta Bakels Birdlandista on viikosta toiseen vain hyvää kerrottavaa. Lietolaisen Harri Koivusen valmennuksessa Turun Metsämäessä kehittyvä nelivuotias ori menestyy raviradoilla.

Viimeisin ykkössija tuli tiistaina hevosen kotiradalta, jossa Koivunen ajoi Bakels Birdlandin neljänteen peräkkäiseen voittoon. Märkä rata piti vauhdit maltillisina. Tonnin arvoinen voitto heltisi 2 100 metrin ryhmäajossa kilometriajalla 17,5a. Pahin uhkaaja, Toivo Niemen vauhdittama, jo 40 kisaa kolunnut Vengeance jäi kahden kymmenyksen päähän.

Voitto oli Birdland Team Oy:n kasvattaman lupauksen seitsemäs. Voittoprosentti on hyvä, sillä kilvanajoja Pine Chipin ja Will Racing Ladyn pojalla on takana vasta kymmenen.