Gepardi ei ole vielä kuivilla

Toijalan Valppaan FC Gepardi otti reilun 6–1 (2–1) -kotivoiton Futsalin II-divisioonassa. Lauantaina 15. helmikuuta Toijalan Monitoimihallilla vastassa oli Vampulan Urheilijat.

Voitto oli kieltämättä makea, mutta pelitapahtumiin nähden yllättävän suurinumeroinen. Vampula hallitsi paljon palloa ja loi useita hyviä kuvioita läpi ottelun. Kahdella osa-alueella kotijoukkue oli ratkaisevasti edellä, mitä auttoi suoraviivaisempi hyökkääminen sekä liigajoukkue Kylmäkosken Veikkojen kolme vahvistusta. Ketään väheksymättä farmivahvistukset Veikoista Janne Hevonoja, Jussi Nyström 1+1ja Henri Ojala 4+1 kantoivat suuren vastuun leveässä voitossa. Muut pistemiehet olivat Mikko Tromstedt 1+0 ja Jesse Järvi 0+2.

Voitosta huolimatta ei Gepardin sarjapaikka ole suinkaan sinetöity. Viimeisessä ottelussaan joukkue kohtaa perjantaina 21. helmikuuta  sarjakärki Vehmaisten Urheilijat vieraskentällä. Tämän pelin jälkeen Gepardi-leirissä alkaa jännitys muiden pelien lopputuloksista. Nyt olisikin aika sen ensimmäisen vierasvoiton tämän kauden sarjassa.