Temen Lordille Vermosta uran isoin palkinto

Kylmäkoskelainen Tiina Liitiän ja Atte Sirenin omistama suomenhevosori Temen Lordi on ravannut parhaat sijoituksensa raveissa, joissa palkintotaso ei pilviä hipaise. Keskiviikkona Tiina Liitiän valmennettava taivalsi Vermossa 3 100 metrin Sisusarjassa komeasti kakkoseksi Jarmo Saarelan ajamana ja tienasi 1 500 euroa. Vaiherikkaassa kisassa edellä maalissa oli vain huikean loppukirin kehittänyt Timo Tuomisen Madrid. Tasoitusajossa lyhyimmältä matkalta startanneen Temen Lordin kakkosaika oli 30,1.

Akaalaisen Jaana Eskolan omistamalta Aquamarinelta odotettiin lämminveristen ryhmäajossa hienoa esitystä, ja nelivuotiaaksi kääntynyt tamma vastasi huutoon: Markku Nieminen kiritti valmennettavansa neljänneksi tamman uudella ennätyksellä 17,7a eli yli sekunnin paremmalla kilometriajalla kuin tähän saakka.

Kylmäkoskelainen Jouni ja Juha Vaittisen Wiineri pisteli kylmäveristen tasoitusajossa viidenneksi ajalla 31,8 Jouni Vaittisen ohjastamana. Startti oli Hovi-Arin ruunatulle pojalle kahdeksas. Wiineri on päässyt maistelemaan voittajakukkia vasta kerran, ja muita totosijoja on tullut neljä.