FC Gepardille maalin tappio

Toijalan Valppaan futsal-joukkue FC Gepardi ei pystynyt neljänteen peräkkäiseen voittoon piirin II-divisioonassa. Toijalan Monitoimihallilla sunnuntaina 19. tammikuuta vieraillut Pihlajan Työväen Urheilijat haki 3–4 (3–1) voiton.

Eipä ollut kovin kaukana sentään yksi piste keltapaidoille.

Avausjakso tuli Ville Ojalan, Jesse Järven ja Joonas Saariniemen maaleilla Gepardille 3–1. Ottelussa kolme maalia ampunut Mika Laaksonen vastasi Pihlavan 1–1 tasoitusosumasta. Ajassa 19.31 Gepardin Sampsa Laakso joutui ulosjaetuksi ja joukkueensa vajaamiehiseksi seuraavan kahden minuutin ajaksi. Niin sanottu ”jäähy” kostautuikin, kun Pihlavan Petri Niemine teki ajassa 21.22 3–2:een. Vieraat pyörittivät vahvasti toisen jakson, jonka kahdesta viimeisestä maalista vastasi siis vieraiden Laaksonen.

Gepardi kaatui saappaat jalassa, mutta vierasjoukkue oli hallitsevampi ottelussa.

Perjantaina 24. tammikuuta Gepardi pelaa vieraissa. Vain kaksi pistettä sarjassa kerännyt AC Estudiantesin kakkosjoukkue on vastassa Tampereen Tamppi-areenalla.