Aquamarine tauolta heti kärkeen

Akaalaisen Jaana Eskolan omistama nelivuotiskautensa korkannut lämminveriravuri Aquamarine tuli lauantaina tosi pitkältä tauolta, sillä Markku Niemisen valmentama tamma kilpaili edellisen kerran Kuopiossa viime toukokuussa.
Nyt lauantaina Vermossa Fast Photon tytär oli heti iskussa. Auton takaa takarivistä startannut Aquamarine pinkoi maaliin toisena ennätysajallaan 18,3a. Markku Niemisen ohjastamana tamman edelle ennätti samalla ajalla ainoastaan Tommi Kylliäisen ajama Leading Baritone.
Porissa perjantaina kylmäkoskelainen Jouni ja Juha Vaittisen Wauhdikas teki uransa viidennen startin, joka oli sijoituksellisesti Jouni Vaittisen valmentaman ja ajaman kuusivuotiaan ruunan paras. Valjakko sijoittui kolmanneksi ajalla 38,9. Aiemmin tilillä oli parhaana noteerauksena neljäs sija joulukuun lopulta, sekin ensi vuoden kuninkuusravinäyttämöltä Porista.