Viialasta löytyi ammuttujen peuravasojen jäänteitä

Kolmen peuranvasan teurasjätteitä löytyi perjantaina Viialasta 190-tien ja Telkkälammentien eli keskustasta vanhalle ysitielle johtavan yhdystien lähistöltä. Yhtä vasaa oli ammuttu päähän ja kahta muuta kylkeen. Poliisi epäilee metsästysrikoksen tapahtuneen torstain 12. ja perjantain 13. päivän välisenä aikana. Poliisin mukaan poikkeava teurastustapa viittaa siihen, että tekijällä ei ole ollut metsästäjän ammattitaitoa.

Humalassa ajanut akaalaismies jäi Liikkuvan poliisin haaviin Kurisjärvellä keskiviikkona päivällä. Kuljettaja puhalsi 1,23 promillea, minkä lisäksi poliisi totesi kuljettajan olevan ajokiellossa.

16-vuotias akaalaispoika jäi kiinni myymälävarkaudesta keskiviikkoiltana Toijalassa. Poika oli ottanut tupakka-automaatista askin ja sitä maksamatta lähtenyt karkuun. Vartija juoksi pojan kiinni. Poliisi kirjoitti tekijälle sakkolapun.

Pelti rytisi Hämeentien ja Satamatien risteyksessä Toijalassa sunnuntaina. Onnettomuus tapahtui, kun oululainen kuljettaja ajoi Miljoonasillalta kärkikolmion takaa Hämeentien ja Satamatien risteykseen ja törmäsi Hämeentietä Viialan suunnasta tulleeseen akaalaisen autoon. Törmäyksessä autot vaurioituivat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?