Valppaalle viisi luokkavoittoa Akaan Silkkipainoturnauksessa

Juha Virkki (vas.), Heli Sandelin, Ella Räsänen ja Tomi Salo.
Juha Virkki (vas.), Heli Sandelin, Ella Räsänen ja Tomi Salo menestyivät Akaan Silkkipainoturnauksessa.

Toijalan Valppaan sulkapalloilijat saavuttivat viisi luokkavoittoa kolmannessa sulkapallon Akaan Silkkipainoturnauksessa.

Heli Sandelin ja Antti Rehtola voittivat miesten A-luokan nelinpelifinaalissa Tamperelaisparin Ari Kujala/Jari Kekki erin 2–1 ja eräpistein 21–16, 15–21, 21–17.

Naisten B-luokan nelinpeliä hallitsivat Valppaan Outi Penninkangas ja Ella Räsänen. Luokassa toiseksi tulleet Valppaan Auli Luoma ja Teija Välkki joutuivat tyytymään 0-2 tappioon.

Myös saman luokan sekanelinpelin voitto jäi Toijalaan. Sen voittivat Heli Sandelin ja Juha Virkki vakuuttavan esityksen jälkeen. Toiseksi tulleetkin seurakaverit Ella Räsänen ja Tomi Salo jäivät 18 ja 15 eräpisteeseen.

Miesten C-luokan kaksinpelin voitti Valppaan Harri Iinattiniemi. Finaalissa Mansen Sulan Sampo Kalliokoski joutui tyytymään kakkossijaan erin 0–2, eräpistein 16–21, 16–21. Myös nelinpelin voitto jäi tässä luokassa kotiin. Jäsentenvälisessä finaalissa Harri Iinattiniemi ja Ville Suikka voittivat kolmessa erässä Lotta Sunin ja Jorma Riipisen eränumeroin 21–9, 13–21, 21–15. Naisten kaksinpelin voitto karkasi Tampereelle Suvi Niemen matkaan. Luokka oli tasainen ja voitot menivät ristiin. Niemi oli kuitenkin luokan ykkönen voittamalla toiseksi tulleen Teija Välkin 2–0, 21–14, 21–11.

Harrasteluokan miesten nelinpelin voitto meni Tampereelle. Aleksi Pulkkanen voitti tiukassa finaalissa Valppaan Harri Iinattiniemen erin 2–0, eräpisteet 21–19, 26–24. Nelinpelivoitto meni Urjalaan Markku Keskimaan ja Seppo Laineen ottamana. He voittivat toiseksi tulleet Mansen Sulan Tapio Muikun ja Teija Välkin suoraa erin 2–0. Miesten 40-vuotiaitten nelinpelin voittivat Mansen Sulan Ari Kujala ja Jari Kekki. He voittivat toiseksi tulleet Valppaan Kari Lehmusvirran ja Kimmo Nummisen erin 2–0. Juniorisarjojen kaksinpeleissä Suvi Niemi otti toisen luokkavoittonsa 15-luokassa. Toiseksi sijoittui Mansen Sulan Juulia Saarinen. Samanikäisissä pojissa Mansen Sulan Roope Mansnerus oli ykkönen ja Sulkasetin Tuomas Nevanperä toinen. Luokkaa alempana, 13-vuotiaissa pojissa voittaja oli myös Masnerus. Valppaan Teemu Sakala oli hienosti toinen ensimmäisissä kisoissaan.

Pertti Tuomela