Kylmäkosken Veikoille voitto Mad Maxista Futsal-liigassa

Niukka 2–1-kotivoitto Oulun Tervareista toi selvästi lisäenergiaa Kylmäkosken Veikkojen futsal-liigajoukkueelle. Se näkyi keskiviikon vierasottelussa Mad Maxia vastaan Apian liikuntahallissa Valkeakoskella.

Värikäs liigakamppailu päättyi Veikkojen vierasvoittoon 2–3 (1–0).

Avausjaksolla Veikot eivät oikein meinanneet liigavauhtiin päästä. Syötöt karkailivat, ja pallonmenetyksiä tuli. Mad Max vei hienokseltaan peliä. Hyökkäyspelissä oli enemmän juonikkuutta kuin vierailla. Jakson ainokainen maali syntyi ajassa 10.44. Maalin viimeisteli Mika Jussila.

Jarno Mattila ampui kovaa alanurkkaan, kun toista jaksoa oli pelattu vain 1.57. Tästä maalista riitti pulinaa, kun epäiltiin vedon tulleen etutolpasta ulos. Veikkojen leiristä myönnettiin pallon käyneen maalin takaraudassa.

Henri Ojala toi kuitenkin Veikot peliin mukaan 24.11 syntyneellä maalillaan, ja mitä pidemmälle peli eteni, sen pahemmin jäi kotijoukkue Veikkojen jalkoihin.

31.44 Jussi Nyström murjoi ruuhkasta 2–2:een.

Mad Maxilla tuntui alkavan jalka painaa. Sen sijaan Veikot painoi lisää kaasua. 38.54 Maxin Riku Raikko otti toisen keltaisen kortin joutuen ulosajetuksi. Tämä tiesi Veikoille yhden miehen ylivoimaa seuraavan kahden minuutin ajaksi. Veikot ehti jauhaa ylivoimakuviota 55 sekuntia, kun peli sai sinetin. Jussi Nyström tulitti kovaa, ja pallo meni maalivahti Ville Kauppisen jalkojen välistä maaliin. Maxille jäi vain 11 lyhyttä sekuntia yrittää tasoitusta, jota ei kuitenkaan tullut. Näin Veikot sai kolmannen voittonsa tämän kauden liigassa.

6.12. Toijalan Monitoimihallille saapuu Liikunnan Riemu Jyväskylästä. Liigan ensikertalainen Riemu ei ole ujostellut avauskaudellaan. Esimerkiksi mestari Ilves FS:ltä on anastettu piste. Joukkueen peleissä ovat verkot olleet aika tötteröllä. Siitä kertoo maalisuhde seitsemän pelin jälkeen, 30–30. Pisteitä joukkueella on 11, ja sijoitus on kuudes.

Veikot lähtee otteluun kahden peräkkäisvoiton hyvässä flow-tilassa. Viihdyttävä ottelu on siis varmasti luvassa. Vaikka kyseessä on itsenäisyyspäivä, ei pukupakkoa ole. Ja isot kunniamerkitkin voi jättää sinne piirongin laatikkoon. Urheilullinen juhlamieli mukaan, ja kannustamaan leijonapaidat voittoon. Peli alkaa kello 14.