Matkustaja loukkaantui vakavasti ulosajossa

Uudeltamaalta kotoisin oleva parikymppinen nainen loukkaantui vakavasti moottoritiellä Toijalassa maanantaina tapahtuneessa ulosajossa. Nainen oli matkustajana henkilöautossa, joka oli matkalla Tampereen suuntaan maanantaina ennen aamukahdeksaa. Auton parikymppinen uusimaalainen mieskuljettaja menetti auton hallinnan jäisellä tiellä. Auto luisui sadan metrin matkalla ja ajautui kylki edellä päin opastintaulua kiertyen sen ympärille ja romuttuen pahoin.

Matkustajana ollut nainen jäi puristuksiin ja hänet jouduttiin irrottamaan autosta pelastuslaitoksen avulla. Alaraajoistaan loukkaantunut kuljetettiin helikopterilla sairaalahoitoon Tampereelle. Kuljettaja selvisi kolarista ilman päällepäin näkyviä vammoja.

Onnettomuushetkellä tienpinta oli erittäin liukas ja jäinen. Onnettomuusauto oli Nissan 200sx. Autossa oli kitkarenkaat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?