Hurja Hilda kaunisti ennätystään

Hienossa vireessä kilpaileva lämminveriravuri Hillbilly Hilda hallitsi suvereenisti Seinäjoen Kyvyt esiin -divisioonan ryhmäajoa. Kylmäkoskelainen Timo Leivo sai istua tammansa rarttailla kuin kirkkokydissä, kun Hillbilly Hilda kirmaisi kärkipaikalla selvällä erolla maaliin. Kymppitonnin arvoinen palkinto tuli hevosen uudella ennätysajalla 14,9a.

Leivo sanoi itsekin hevosensa tyyliä uskomattoman hienoksi. Tamma juoksi maaliin korviaan pyöritellen. Hilbilly Hilda on samasta isälinjasta kuin Leivon kauden ykköstamma Jaqueline Mon Ami. Omistaja-valmentaja-ohjastaja Leivo sanoi molempia hevosiaan samanlaisiksi ainakin temperamentiltaan.

Hillbilly Hilda on kuudesta kilpailustaan voittanut neljä. Edelliskisan laukan Leivo otti omaan piikkinsä. Tamma osui lähtöauton siivekkeeseen ja se oli siinä.

 

Rauli Ala-Karvia