Ikäihminen – kirjoita kirje

Kuka kirjoittaa vielä kirjeitä? Hetkinen, mitä ne ovat? Niinpä; ennen kirjoitettiin pitkiäkin kirjeitä, ja vieläpä käsin. Niissä tunnustettiin rakkautta, purettiin vihaa ja katkeruutta. Kirjeissä vaihdettiin ajatuksia. Kirjeillä vaikutettiin myös yhteiskunnan kulkuun. Matkojen takaa saadut kirjeet kertoivat, mitä lähettäjälle kuuluu. Kirjeistä luettiin rivit – ja usein myös rivien välit.

Ikäihmisten kirjoituskilpailu 2014 pyytää osallistujiaan kirjoittamaan kirjeitä. Valitse aihe ja kohde, kelle kirjoitat? Pääministeri, presidentti vai äiti tai isä, vai kenties rakastettu. Voit kirjoittaa edesmenneellekin, jäikö jotakin sanomatta vai vieläkö haluat häntä muistaa. Ole äkäinen jos siltä tuntuu, kehukin.  Sano mielipiteesi reilusti, jos vastuunalaisille kirjoitat. Voit myös vastata kirjeeseen, jolloin pääset vaikuttamaan siihen, miten kirjeesi vaikuttaa.

Kirjeet kirjoitettiin käsin, mutta Ikäihmisten kirjoituskilpailuun toivomme tietokoneella kirjoitettua tekstiä. Kirjoituskilpailuun osallistuvat allekirjoittavat kirjeensä nimimerkillä, mutta liittävät oheen yhteystiedot suljetussa kirjekuoressa. Odotamme kirjeitä 31. tammikuuta 2014 saakka.

Kirjeet lähetetään osoitteeseen: Akaan Seutu, Ikäihmisten kirjoituskilpailu 2014, PL 60, 37801 Akaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?