Uusi esite markkinoi makeaa Akaata

79Kaupungin esiteAkaan kaupungin uusi yleisesite on ilmestynyt. Esitteessä markkinoidaan makeaa Akaata asukkaille, muuttajille, yrittäjille, matkailijoille ja muille sidosryhmille. Hunajainen teema näkyy esitteessä muun muassa toistuvan kennostokuvion ja raikkaiden kuvien muodossa.  Kaupungin vahvuuksista keskiössä ovat loistava sijainti ja liikenneyhteydet, arjen onni sekä aktiivinen vapaa-aika.

– Esite tarjoaa kattavan tietopaketin kaupungin palveluista, harrastusmahdollisuuksista ja mahdollisuuksista yrittäjälle, hunajakaupungin makeita kuulumisia unohtamatta. Raikkaalla ulkoasulla ja sisällöllä on pyritty välittämään kuvaa vireästä ja samalla luonnonläheisestä kaupungista, kertoo Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantola.

Esite toimii Akaan markkinoinnin tukena vuoden 2014 loppuun saakka. Sitä käytetään kaupungin esittelymateriaalina messu- ja rekrytointitapahtumissa, yhteistyökumppanien tapaamisissa sekä kaupungin toimi- ja infopisteissä. Esitteitä on jaossa myös Toijalan ABC:lla, Matkahuollossa/rautatieasemalla, Ideaparkissa, Linnatuulessa ja alueen kuntien matkailuneuvontapisteissä. Esitteen sähköinen versio löytyy kaupungin nettisivuilta sekä osoitteesta  www.esitteemme.fi/akaa_makea_kaupunki.

Kaupungin henkilöstöllä on linkki esitteeseen henkilökohtaisissa sähköposteissaan.