Tukkirekka suistui ulos Lontilantiellä

Tukkirekka suistui tieltä ja kaatui kyljelleen Lontilantiellä Toijalassa maanantaina yhden jälkeen yöllä. Ennen kaatumista ajoneuvo oli ajautunut yli vastaantulevien ajokaistan pientareen puolelle, jossa se oli jatkanut matkaa 100–200 metriä. Kyydistä oli pudonnut tukkeja yli sadan metrin matkalle.

Poliisin mukaan lievästi loukkaantunut kuljettaja ei ole pystynyt kertomaan syytä tapahtuneelle. Päihteillä ei ole osuutta onnettomuuteen.

Lähes kahtasataa moottoritiellä

Liikkuva poliisi pysäytti perjantaina iltakuuden jälkeen moottoritiellä Toijalan kohdalla nelikymppisen virolaisen kuljettajan, joka 120 kilometrin nopeusrajoitusalueella ajoi 190 kilometrin tuntivauhtia. Lisäksi kuljettaja oli tehnyt Audillaan useita hurjanlaisia ohituksia. Alkoholilla ei ollut osuutta kaahailuun.

Liikkuva poliisi seurasi kuljettajaa Lempäälän Pirkanhovin liittymästä asti. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Nyrkistä kasvoihin

Ulkopaikkakuntalainen mies sai nyrkistä iskun kasvoihinsa Nordean edessä Toijalan keskustassa perjantaina iltakuuden jälkeen. Kadulla oli kulkenut kaksi miestä, joista toinen oli lyönyt uhria, joka oli saanut verta vuotavan haavan kasvoihinsa. Uhrilla ei ole selkeitä muistikuvia lyöjästä eikä tämän seurassa olleesta toisesta miehestä. Poliisin mukaan uhri on mahdollisesti menettänyt hetkeksi tajuntansa. Poliisi kaipaa vihjeitä perjantai-illan tapahtumista numerossa 0718746310.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?