Laitonta viinakauppaa harjoittanut edelleen vangittuna

Toijalassa S-marketin parkkipaikalla viinaa kaupitellut akaalaismies on edelleen tutkintavankeudessa Kylmäkosken vankilassa. Viinanostajia poliisi on tavoittanut tähän mennessä neljä, jotka ovat akaalaisia. Laiton viinakauppa on keskittynyt Toijalaan. Ostajien osuutta tutkitaan nimikkeellä laiton tuontitavaraan ryhtyminen. Tapauksen tutkinta jatkuu edelleen.

Poliisi otti laitonta viinakauppaa harjoittaneen miehen kiinni 26. syyskuuta. Kotietsinnöissä löytyi yli 200 pulloa viinaa ja reilusti yli 1000 tölkkiä olutta ja siideriä.

Kolari ysitiellä

Henkilöauto ja kauhalla varustettu traktori kolaroivat valtatie 9:llä Kylmäkoskella viime viikon tiistaina iltayhdeksän jälkeen. Henkilöauton kuljettaja lähti ohittamaan edellä ajanutta traktoria, ja kuljettajan palatessa takaisin omalle kaistalleen auto osui traktorin kauhaan ja ajautui pientareen puolelle. Kolarissa auto kärsi vaurioita.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?