Kouluruoka on pahaa

Mielestämme kouluruoka on pahaa, koska perunat ovat kinderyllätysperunoita, jotka ovat mätiä keskeltä ja maultaan pahoja. Ne ovat myös kumiperunoita, jotka pomppivat lautasilla kuin superpallot. Ne juuttuvat kurkkuun ja ne yksinkertaisesti maistuvat pahalta. Perunasoselaatikko on kuin sementtiä oltuaan lautasella vain minuutin. Perunat keitossa ovat raakoja ja muissa ruuissa ylikypsiä.

Koulu käyttää liikaa rahaa kirjoihin eikä ruokaan. Jos koulussa olisi parempaa ruokaa, sitä syötäisiin enemmän, eikä sitä tarvitsisi heittää pois. Lisäksi lapset olisivat aktiivisempia tunnilla eivätkä valittaisi pahasta ruoasta koko ajan. Lapset myös söisivät ruoan eivätkä lähtisi kylälle ostamaan roskaruokaa tai karkkia.

Meidän mielestämme  koulussa pitäisi olla parempaa ruokaa.

Jarno Lähetkangas, Petter Kovanen ja Lari Lahtinen