Futsal-liiga käynnistyy 6. lokakuuta

Futsal-liigajoukkue Kylmäkosken Veikkojen leijonapaitainen joukkue on taas lähtemässä liikekannalle. Veikot aloittavat Futsal-liigan sunnuntaina 6. lokakuuta. Toijalan monitoimihallille saapuu tällöin jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo.

Liittocup viikonloppuna

Veikoilla on takanaan kolme varsinaista treenimatsia, jotka päättyivät seuraavasti: Loiske–Veikot 4–3, Veikot–SoFo 3–7, Veikot–Riemu 5–4. Ennen liiga-avausta harjoitusottelussa Hyvinkäällä 29.9. otetaan vielä mittaa PS Villasta.

Hyvästä treenistä käy myös tulevana viikonloppuna pelattava Tampereen piirin liittocup. Lauantain 21. syyskuuta otteluparit ovat seuraavat: kello 13 ACE–Mad Max, kello 15 PP-70–Loiske, kello 17 PJK–Veikot. Nämä ottelut pelataan Hakkarin urheiluhallilla Lempäälässä.

Otteluparien voittajat jatkavat välieriin, jotka pelataan sunnuntaina 22. syyskuuta kello 11 alkaen Toijalan monitoimihallilla. Tällöin neljäntenä joukkueena paikalla on myös Ilves FS Tampereelta. Välierien voittajat jatkavat finaaliin, joka myös pelataan monitoimihallilla iltapäivällä.

Jukka Koskinen