Tekninen johtaja hyödyntäisi Hirvialhon koulun opetustiloja

”Yhtenäiskoulumaisesti se täytyy ajatella”

Akaan teknisen johtajan Antti Kemin mukaan lokakuun valtuustoon saadaan tarkempia laskelmia sen pohjaksi, mitä Keskustan koulun tulevaisuudesta päätetään. Kemi on peruskorjauksen kannalla ja uskoo, että koulun pitäisi mahtua nykyisen kokoiseen rakennukseen.

– Ei siellä semmoista tilaa ole, mikä ei olisi ollut käytössä, mutta tyhjällä tilalla on taipumusta täytyä. Yleisiä tiloja voidaan varmasti hyödyntää, ja Hirvialhon koulukin on hyvin lähellä. Kuvaamataidon, musiikin, fysiikka-kemian, biologian ja maantiedon luokissa on tietty varustelu, ja jos parin sadan metrin päässä on vajaakäyttöä, uuden tilan rakentamiselle on huonot perusteet. Yhtenäiskoulumaisesti se täytyy ajatella, Kemi toteaa.

Sivistysjohtaja Jukka Oksa tuo jatkossa koulukeskusteluun koulun käyttäjien mielipiteen. Tekninen johtaja Antti Kemin esityksessä puhuttiin vain rakennuksesta.

Sivistysjohtaja Jukka Oksa (vas.) ja tekninen johtaja Antti Kemi puhuvat nyt molemmat Keskustan koulun tulevaisuudesta yhtenäiskoulumaisena toimintana.

Valtuuston kokouksessa viime viikolla Antti Kemi mainitsi myös Keskustan koulun viereisen asuintalon hyödyntämisen koulukäytössä. Sille ei olisi kuitenkaan välitöntä tarvetta.

– Asuntolapuolen piirustuksia en ole nähnyt, mutta tiettävästi siellä on sadankin neliön asunto. Ajattelin, että lähinnä pienempiä tiloja siellä voisi olla, jos niitä tarvitaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?