Toijalan Pallolta hunajainen esitys

 

Toijalan Pallon Miikka Innala, numero 17, teki pelissä kaksi maalia. Maalin syöttänyt Vesa Pajula onnittelee.
Toijalan Pallon Miikka Innala, numero 17, teki pelissä kaksi maalia. Maalin syöttänyt Vesa Pajula onnittelee.

Turun Palloseuran maalilaulua jääkiekkoliigassa ”Hunajata, hunajata, hunajata sulle”, olisi tarvittu viime lauantaina Toijalan keskusurheilukentällä. Jalkapallon nelosdivisioonassa Toijalan Pallo-49 tarjosi kannattajilleen hunajaisen esityksen, kaataessaan vierasjoukkue Kangasalan Voiton 4–0 (0–0). Akaan hunajaviikko sai näin hienon lopetuksen.

Topa tarjosi parasta jalkapalloa tällä kaudella, eikä numeroissa ollut yhtään liikaa. Maaliton avausjakso oli hienokseltaan Voiton, jonka esitys oli varmanoloista. Kookkaampi vierasjoukkue voitti useimmat kaksinkamppailu tilanteet. Viimeistelyssä ei ollut kuitenkaan riittävää tarkkuutta. Lisäksi Topan maalivahti Jukka Saari, oli varmassa torjuntavireessä.

Topa myllytti toisen jakson

Mitä lie kotijoukkueen pukukopissa tauolla oli juonittu, mutta sarjan keskikastin joukkue pyöritti sarjajohtajaa vahvasti. Voitto ei aivan tuuliajolla ollut, mutta usein Topan pelaaja karkasi vartijastaan.

56. minuutilla syntyneessä avausosumassa Jussi Nyströmin puolirajasta antaman vapaapotkun nikkasi maaliin Toni Niskala. Seuraavat maalit syntyivät kuuden minuutin välein. Vesa Pajula tarjosi herkkupassin Miikka Innalalle, pallo pääpuskulla verkkoon. Pelattu 63 minuuttia. 69 minuuttia täynnä, ja Miikka iski uudelleen, nyt jalalla. Syöttäjänä tässä maalissa Ville Ojala. Lohkon maalikuninkuutta havitteleva Pajula, tempaisi vasurillaan ylänurkkaan päätöslukemat 89 minuutilla.

Hyvä oli esitys, jota tällä kertaa ei katsomassa ollut suuren suurta yleisömäärää. Syynä varmasti ainakin edellisten pelien vaatimattomat esitykset. Lauantain ottelu toisaalta osoitti, että potentiaalia joukkueessa on. Edellä mainittujen tehomiesten lisäksi nuoret Roope Saranen ja Mikko Tromstedt taistelivat vahvasti. Jussi Nyströmin jalkavaivat ovat hellittäneet, toivottavasti. Nyt nähtiin jo aavistus kaverin osaamisesta.

Voitolle tappio oli toinen peräkkäin. Onko lohkovoitto sittenkään ihan satavarma? Valkeakosken Koskenpojat hengittää jo kuuden pisteen päässä. Neljä kierrosta on sarjaa jäljellä. Toijalan Pallon seuraava vastustaja on Peli-Pojat-70. Ottelu pelataan 8.9. Ikurissa. 14.9. NePa on vastustajana Kaukajärvellä. 21.9. Toijalan keskusurheilukentälle saapuu FC Teivo. Sarjan päätösottelu pelataan 28.9. Forssassa FJK:ta vastaan.

Ottelun TP-49-KaVo palkitut: T: M. Innala. V: Ahmed Al-tallab. Raati: Pekka Järvinen, yhdistystoiminnan ja urheilun monitoimimies. Petri Arminen, TP-49 juniorivalmentaja. Raati jakoi tähdet Topan parhaille: 3 M. Innala. 2 J. Nyström. 1 T. Niskala.