Toijalan Pallo vaatimattomana Pullerilla

Toijalan Pallo -49:n viime lauantaina tappioon päätyneen Urjalan Palloseura -pelin vaatimaton suoritustaso sai jatkoa, kun Toijalan Pallo-49 kohtasi keskiviikkona 21.8. Jukola Jaguarsin. Hämeenlinnan Pullerin kentällä pelattu nelosdivisioonan jalkapallo-ottelu päättyi Jagsin 3–0 (3–0) -kotivoittoon.

Antti AliRekola teki noin 30 metristä avausmaalin pelin neljännellä minuutilla. Toijalan Pallon maalivahti Tuomas Arvonen ei ollut ollenkaan tilanteessa hereillä. Unessa tuntui olleen muukin porukka. 2–0 syntyi 34:nnella minuutilla vierasjoukkueen alakerran viittoillessa paitsiota. Ali-Rekola oli maalintekijä.

Loppunumerot tulivat tuomarin antamalla lisäajalla avausjaksolla. Tuomari katsoi Topan pelaajan palauttaneen pallon maalivahtinsa syliin. Voimakas protestointi ei auttanut, vaan Sami Sokuri ampui epäsuorasta vapaapotkusta 3–0.

Toijalan Pallo kuuluu lohkon siisteimpiin joukkueisiin, kun ennen keskiviikon ottelua joukkue oli saanut vain 8 varoitusta kaudella. Nyt niitä tuli Jags-pelissä peräti viisi.

Ottelun varoitukset. J: Mikko Tiainen. T: Jirka Järvi v + v = ulos, Joonas Saariniemi, Jukka-Pekka Jyrämö, Aate Jokinen.