Ikärajaton Manala-Rock on nuorille maksuton

Anna Puu konsertoi Toijalan Monitoimihallilla

Anna Puu toivoo kaikkien saapuvan Akaan-keikalleen iloisin mielin nauttimaan vielä kesän viimeisistä päivistä.

Anna Puu toivoo kaikkien saapuvan Akaan-keikalleen iloisin mielin nauttimaan vielä kesän viimeisistä päivistä.

Anna Puu esiintyy Manala-Rockissa Toijalan Monitoimihallilla lauantaina 24. elokuuta. Ikärajattoman tapahtuman järjestävät Akaan vanhempainverkosto ja Akaan seurakunta, ja konsertti alkaa kello 17. Anna Puun lämmittelijöinä esiintyvät akaalaisten nuorten bändit Vital, Path way, Rust to Atlas sekä akaalainen stand up -taituri Arttu Järvinen.

Kiivastahtista keikkakesää viettänyt Anna Puu on tunnettu energisestä live-esiintymisestään, eikä hän omien sanojensakaan mukaan murehdi keikalla mitään.

– Kesä on ollut aika kiireinen, ja minulla on ollut tosi kivoja keikkoja. Keikoilla on ollut niin hyvää meininkiä, että olen puskenut itsestäni kaiken irti, mistä tämänhetkinen laulukieltokin varmaan johtuu, laulaja myöntää perjantaina Akaan Seudulle antamassaan puhelinhaastattelussa.

Keikkakalenterissa on onneksi taukoa vielä ensi lauantain Toijalan-keikkaan asti, jolloin Anna Puu arvioi palkeidensa olevan taas hyvässä laulukunnossa. Anna Puu lupaileekin Akaaseen hyvää settiä, joka on sekoitus kaikilta artistin julkaisemalta kolmelta levyltä. Viime vuoden lokakuussa julkaistua Antaudun -albumia ovat edeltäneet vuonna 2010 julkaistu Sahara ja vuonna 2009 ilmestynyt esikoislevy Anna Puu.

– On hyvä, että keikka on kaikille vapaa, kun en hirveästi keikkaile sellaisissa paikoissa, jonne pääsisivät myös alaikäiset. Konserttisalikeikoissa fanieni kirjo kuitenkin näkyy, kun yleisöä on parivuotiaista kahdeksankymppisiin, vuonna 2010 vuoden naissolistina Emma-gaalassa palkittu Anna Puu kertoo.

Akaassa Anna Puu on ehtinyt poiketa kuluneen kesän aikana muutamaan otteeseen. Heinäkuussa artisti nautiskeli aamuteet Toijalan torilla ja toissa viikonloppuna hänet saattoi bongata Vasenkätisten Vestivaaleilla Viialan Seurahuoneella.

– Vasureilla olin periaatteessa ihan sivullisena, mutta olihan siellä ihan hyvä meininki. Mulla asuu tuttavia Akaassa, mutta sen syvemmin en ole ehtinyt paikalliseen mentaliteettiin tutustua. Voisin kuvitella, että meno on aika samantapaista kuin Outokummussa, josta olen kotoisin. On hyvä, että pienissä kunnissa on niitä muutamia aktiivisia tyyppejä, jotka pitävät yllä esimeriksi  kulttuuritoimintaa ja tuovat kylään vähän eloa.

Vasureilla Puu kyseli muun muassa hyvän sunnuntaina avoinna olevan aamiaiskahvilan perään.

– Kävimme lopulta siinä Toijalan aseman kiinalaisessa ravintolassa syömässä, se sai kuitata brunssin, artisti paljastaa.

Heinäkuussa Toijalan torilla poikennut Anna Puu on bongattu Akaassa viimeksi myös vasureilla.Lavalle artisti nousee Toijalassa tulevana lauantaina.

Heinäkuussa Toijalan torilla poikennut Anna Puu on bongattu Akaassa viimeksi myös Vasureilla. Lavalle artisti nousee Toijalassa tulevana lauantaina.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?