Akaa myi Toijalan vanhan vesilaitoksen

Akaan kaupunki pääsee eroon yhdestä käyttöä vailla olevasta kiinteistöstä, kun kaupunginhallitus hyväksyi tiistaina Toijalan vanhasta vesilaitoksesta tehdyn ostotarjouksen. Kaupunki myy Satamassa sijaitsevan käytöstä poistetun vesilaitoksen ja viereisen asuinrakennuksen 4000 neliömetrin tontteineen 140 000 eurolla akaalaisen yrittäjän Heikki Rissasen johtamalle Evergold Oy:lle. Viime tiistain Akaan Seudussa Rissanen kertoi suunnittelevansa alueelle matkailukäyttöä.

Kaupunginhallitus äänesti kaupasta. Harri Rämö (sd) esitti Salla Bisterin (sd) ja Inka Savolaisen (sd) kannattamana, että vesilaitos myydään julkisella tarjouskilpailulla. Äänestyksessä hallitus hyväksyi kuitenkin ostotarjouksen äänin 7–4. Myyntiä kannattivat Jouko Rytkönen (kok), Marita Markkula (ps), Markku Anttila (kesk), Hannu Järvinen (sd), Eero Lapinleimu (kok), Mari Peräkivi (kesk) ja Jukka Saari (vas). Julkista tarjouskilpailua kannattivat Rämö, Bister, Savolainen ja Susanna Saxberg (kok).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?