Toijalan Pallo ja Koskenpojat pistejakoon

Toijalan Pallo-49 ja Valkeakosken Koskenpojat kävivät tiukan ja hyvätasoisen nelosdivisioonan jalkapallo-ottelun keskiviikkona. Toijalan keskusurheilukentällä päädyttiin lopulta 1–1 (1–0) -pistejakoon.

Toijalan Pallon Jesse Isohuhta pääsi läpiajoon Toni Niskalan syötöstä. Nuorukainen viimeisteli hienosti kauden avausmaalinsa, pelin 13:nnella minuutilla. Kärkimies korjasi näin kolme minuuttia aiemmin suttaamansa hyvän läpiajotilanteensa. Isohuhta oli koko ottelun vierasjoukkueen alakerran peikkona. Avausjakso oli hyvää tasoa, ja kotijoukkueelta ennakkoluuloista lohkokakkosen haastamista.

Toinen jakso eteni vain 50 minuutille, kun loppunumerot syntyivät. Valkeakosken Koskenpoikien Jesse Collinin hyvän keskityksen ampui varmasti sisään Simo Suontausta.

Molemmat hukkasivat muutaman paikan. Ehkä kuitenkin tyytyväisempi pisteeseen oli kotijoukkue Toijalan Pallo. Tuomas Arvosen maalivahtipeli oli laadukasta. Toni Niskala pelasi jälleen vuorenvarmaa puolustuspeliä. Ville Myllylän vauhdikkaat otteet olivat laitalinkkinä. Siinä oli avainasioita kotijoukkueen pelistä. Yleisö, jota paikalla oli toistasataa, näki viihdyttävän 90-minuuttisen.

Toijalan Pallo-49 pelaa seuraavan kerran lauantaina 3. elokuuta. Kotikentällä se kohtaa kello 15 alkaen LeKi-futiksen Lempäälästä.

TP-49-VaKP-ottelun varoitukset: V: Jere Blom, Toni Hotti, Simo Suontausta.

Palkitut: T: J. Isohuhta. V: S. Suontausta. Raati: Tarmo Westman, Valkeakoski, Anttijussi Vikman, TP-49 B-tyttöjen joukkueenjohtaja. A. Vikman jakoi tähdet Topan parhaille: 3 J. Isohuhta, 2 T. Arvonen, 1 T. Niskala.

Jukka Koskinen

Vaihtopelaajat Roope Saranen (vas.), Aate Jokinen ja Aleksi Lapinleimu jännittävät pelitapahtumia. Kaikki pääsivät pelaamaan. Kuva: Juha Pietikäinen.
Toijalan Pallon maalin tehnyt Jesse Isohuhta oli jatkuvana uhkana Koskenpoikien puolustukselle. Kuva: Juha Pietikäinen.