Jaakko heittää kylmän kiven torstaina

Akaa-Seuran järjestämää perinteistä Jaakonpäivää vietetään torstaina 25. heinäkuuta kello 18 alkaen Sampolan rannassa Toijalassa. Ilta alkaa kaikille sopivalla näytelmäesityksellä Koko kaupungin henkilö V. Teatteriryhmä Nahkiaisen esitys perustuu Aapelin Koko kaupungin Vinskiin, ja sen on ohjannut Hannu Raatikainen. Noin tunnin mittaisessa esityksessä on pieni väliaika. Teatteriryhmä tuo paikalle myös istuimia.

Näytelmän jälkeen Nahkialanjärven rannalla arvotaan, kuka paikalla olevista Jaakoista pääsee heittämään kylmän kiven järveen.  Paikalla on myös puffetti ja iltaa säestää haitarimusiikki. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Viime vuonna kiven heittäjä ratkaistiin arpapelillä, ja kylmän kiven Nahkialanjärveen kiskaisi Jaakko Virtanen Hämeenlinnasta.
Viime vuonna kiven heittäjä ratkaistiin arpapelillä, ja kylmän kiven Nahkialanjärveen kiskaisi Jaakko Virtanen Hämeenlinnasta.