Elämän lähteellä voi istahtaa

Seija Vuoren ja Vesa Kivisen Elämän lähteellä. Näkymän avajaisissa työn esitteli Vesa Kivinen, joka muistutti myös teoksen käytännöllisestä puolesta.  – Olen hirvittävän tyytyväinen, että tuolista tuli näin hyvä istua.
Seija Vuoren ja Vesa Kivisen Elämän lähteellä. Näkymän avajaisissa työn esitteli Vesa Kivinen, joka muistutti myös teoksen käytännöllisestä puolesta. – Olen hirvittävän tyytyväinen, että tuolista tuli näin hyvä istua.

Ympäristötaidenäyttelyn Näkymän työ Elämän lähteellä tarjoaa näyttelyn kiertäjälle levähdyspaikan. Rautaisten kaarien keskelle on asetettu tuoli, johon katsoja voi istahtaa.

Akaalaisten Seija Vuoren ja Vesa Kivisen teoksella on vahva hengellinen viesti. Tekijäparin mukaan kulkija voi tuolissa hiljentyä ja aistia olevansa yhtä luonnon ja Jumalan kanssa. Seija Vuori katsoo, että Jumalan kohtaaminen ei ole kiinni ajasta eikä paikasta, vaan sen voi kokea myös miljoonakaupungissa ruuhkabussin hälinässä. Vuoren mukaan kohtaamisesta voi saada uutta, virvoittavaa voimaa elämään.

 

Akaan Seutu esittelee kesän lehdissään ympäristötaidenäyttely Näkymän töitä. Näyttelyn teemana on Maa ja paikka. Näkymä on esillä Nahkialanjärven ympäristössä ja Kulttuuritalo Laaksolassa Toijalassa 31.8. asti. Ympäristötaidenäyttelyn järjestää TaideAkaa ry.

Tulevana sunnuntaina 14.7. on mahdollisuus lähteä Näkymän opastetulle näyttelykierrokselle kuraattori AnnaLea Kopperin ja taiteilijoiden kanssa. Kierros alkaa kello 14 Kulttuuritalo Laaksolasta.