Hurja alkuvauhti puudutti Don Maurizion

Toista kertaa pitkän tauon jälkeen raviradoille tullut kylmäkoskelainen ori Don Maurizio juoksi keskiviikkona tosissaan kilpaa Vermossa keulapaikasta Robin Maguiren kanssa. Ensimmäinen 500 metriä mentiin 08,5 kyytiä, joka maksoi lopussa. Timo Leivon valmentama ja ajama Don Maurizio tuli Vermon maalisuoralle piikkipaikalla, mutta askel painoi ja valjakoita lappoi ohi. Timo Leivon 17 ykköstä pinkonut menestysori tuli urheasti maaliin viidennellä sijalla ajalla 14,3a.
Hankasalmen Heinäraveissa keskiviikkona starttasi toisen kerran tositoimiin akaalainen Hanna ja Vesa Pällin omistama kolmevuotias ori Alladin Birdland. Mikko S. Laitinen ohjasti 2.060 metrin tasoitusajossa Aladdin Birdlandin toisena maalin ajalla 21,5. Ensimmäisestä Teivon startistaan oripoika paransi lähes kaksi sekuntia. Valmentaja Hanna Pällillä on nyt hoivissaan hevonen, joka varmasti rikkoo Pällin treenaritilaston kuparisen. Toistaiseksi Pällin tilastoissa on 27 kilpailusta nolla voittoa, mutta viisi kakkostilaa ja neljä kolmatta sijaa.

 Rauli Ala-Karvia