Toijalan Pallo törmäsi fysiikan lakeihin

Kauden kolmas kotiottelu toi Toijalan Pallo -49:lle kauden ensimmäisen kotitappion Tampereen piirin nelosdivisioonassa. TP-49 kärsi viime perjantaina 1–2 (1–1) tappion Tamperelaiselle Peli-Pojat-70:lle Toijalan keskusurheilukentällä.

Kokoonpanonsa kanssa hiukan tuskaillut PP-70 ei näistä harmeista ollut silti valmiina hanskojaan tiskiin lyömään.

Maalipaikoilla ei kumpikaan avausjaksolla mässäillyt, mutta oli kotijoukkue hivenen niskan päällä. Johtoon se meni 28 minuutilla Vesa Pajulan rankkarimaalilla. Vesku on muutenkin niitä harvoja Topan pelaajia, joka pelistä toiseen antaa tykkinsä puhua. Ainahan vedot ei maaliin mene. Mutta, jos ei ammu, ei myöskään tulosta tule. Mies johtaa lohkon maalintekijätilastoa. Laukoa siis kannattaa.

Avausjakso perjantaina päättyi tasan, kun Jarkko Jousimäki tekaisi Peli-Poikien tasoituksen.

Toinen jakso oli vieraiden, jotka ratkaisivat pelin fyysisellä puolella. Vieraat käänsivät kaksinkamppailut useimmiten itselleen. Topan nopeat Pajula ja Ville Myllylä eivät jaksolla päässeet asettaan käyttämään. Ylivoimahyökkäyksiin ei päästy. PP-70:n Arto Heinäjärvi ampui maanuoliaisen pikku ruuhkan takaa. Tämä voitto-osuma syntyi 82 minuutilla. Tappion karvasta kalkkia sai kotijoukkue mutustella nyt siis neljännen kerran tällä kaudella. TP-49 – PP-70, ottelun palkitut. T: V. Pajula. P: A. Heinäjärvi. Raadissa Topa-fani Markus Mäkinen, joka antoi tähdet Topan parhaille. 3 V. Pajula. 2 Toni Niskala. 1 V. Myllylä.

TP-49–Nekalan Pallo keskiviikkona

Keskikesän juhla juhannus lähestyy ja sitä mukaa puolentoista viikon tauko nelosdivisoonassa. Toijalan Pallo -49 kohtaa tulevana keskiviikkona 19. kesäkuuta kello 18.30 Nekalan Pallon. Kotikentällä Toijalan keskusurheilukentällä. NePa pitäisi olla lyötävissä, mutta mikäli keskittyminen ja asenne eivät ole kohdallaan, homma tietenkin vaikeutuu.

 

Nelosdivisioonan sarjataulukko 16.6.

KaVo                   8 26–8    20

VaKP                   8 15–6    18

UrPS                    8 25–17 16

PP-70                  8 19–15  15

TP-49                  8 18–14  12

SW                       8 20–18  11

NePa                    8 13–14  11

LeKi- futis          7 10–10  10

ParVi                   8 12–21   7

Jags                      8 10–21   7

FJK                       8   9–24    7

FC Teivo             7   8–22    0