Rasin koulun tytöille tanssikilpailun pronssia

Rasin koulun joukkue voitti pronssia Power Mover -tanssikilpailun finaalissa Helsingissä. Joukkueessa tanssivat Veera Lähteenmäki (ylh. vas,), Saara Lintunen, Inka Molin, Jasmin Virtanen, Ida Heikkinen, (alh. vas.), Nea Paloluoma, Milla Tuomi, Jemina Reinikainen, Nea Lundan ja Eveliina Karppi.
Rasin koulun joukkue voitti pronssia Power Mover -tanssikilpailun finaalissa Helsingissä. Joukkueessa tanssivat Veera Lähteenmäki (ylh. vas,), Saara Lintunen, Inka Molin, Jasmin Virtanen, Ida Heikkinen, (alh. vas.), Nea Paloluoma, Milla Tuomi, Jemina Reinikainen, Nea Lundan ja Eveliina Karppi.

Rasin koulun tyttöjen tanssiryhmä voitti pronssia Koululiikuntaliiton Power Mover -tanssikilpailuissa Helsingissä viime keskiviikkona. Oulun Hintalan koulu nappasi finaalissa kultaa ja Porin Vähärauman koulu hopeaa. Rasilaiset kilpailivat A-sarjassa, jossa kilpailevat 3–6-luokkalaisten isot ryhmät (6–18 kilpailijaa).

Power Mover -finaali keräsi Helsingin Urheilutalolle 35 joukkuetta ympäri Suomea. Tuomaristo kiitti kilpailun hyvää tasoa, ja sen mielestä etenkin alakoulujen ryhmien mielikuvitus oli päässyt upeasti valloilleen.

Kilpailuissa nähtiin hienoa tanssia ja hauskoja oivalluksia. Rasin koulun tyttöjen esitys sujui hienosti tasaisella suorituksella.

Ensi vuonna käynnistyy Power Mover -tanssikilpailun 19. kausi uusin esityksin ja uudella teemalla. Toivottavasti saamme silloin nähdä myös muita Akaan kouluja mukana kilpailemassa.

 

Tuire Tuominen