Viialan Peliveikoille kaksi voittoa

Kevään ensimmäinen ottelu kotoisella Haihunkosken Wembleyllä toi 3-0 (2-0) voiton Viialan Peli-Veikolle jalkapallon vitosdivarissa. ViiPV otti viime perjantain ottelussa heti ohjat käsiinsä ja Lammin Veto pysyi kurissa ja nuhteessa helpohkosti. Maaleista vastasivat Joni Ranta, Miikka Innala ja Juha Haapalehto.

Tämän viikon keskiviikkona Peli-Veikot jatkoi siitä, mihin viime perjantaina kotikentällään jäi. Viialan sotureille oli ikään kuin jäänyt kaasupoljin pohjaan, ja sen sai OldSchool huomata. Samu Jouppi, Miikka Innala ja Ilkka Jussila vastasivat maalinteosta, kun OldSchool hävisi Ikurin kentällä 1–3. Näin ViiPV säilytti tuntuman aivan viitosdivisioonan kärkeen.

ViiPV pelaa seuraavaksi kotona keskiviikkona 5. kesäkuuta. Vastustaja silloin on Tampereen Palloilijat.

TP-49–Jags tänään Toijalassa

Toijalan Pallo -49 kohtaa seuraavaksi Jukola Jaguarsin eli lyhenteellä Jags pelaavan Hämeenlinnalaisjoukkueen. Jags on viiden pelatun ottelun jälkeen nelosdivarissa sijalla 11. Saaliina on yksi piste.

Peliään hiukan parempaan kuosiin saava Topa tuskin on vieraskorea. Nousu kohti kärkisijoituksia jatkunee kotivoitolla. TP-49–Jags perjantaina 31. kesäkuuta kello 18.30 Toijalan keskusurheilukenttä.