Kiinteistöpäällikön virka menee uudelleen hakuun

Akaan kiinteistöpäällikön virkaan valittu Hankasalmen kunnan kiinteistöjohtaja Kari Komonen kieltäytyi jo aikaisemmin ottamasta tehtävää vastaan henkilökohtaisten syiden takia. Varalle valittu Tampereen kaupungin tilakeskuksen kiinteistökehityksen rakennuttajainsinööri Marko Leino on ilmoittanut kaupunginjohtaja Aki Viitasaarelle, että hänkään ei ota tehtävää vastaan.

– Kun kuulin, että tulin toiselle sijalle hakuprosessissa ilmoitin nykyiselle työnantajalleni, että jatkan sen palveluksessa. Olin jo ennättänyt sopia kaikenlaisia asioita kun tuli tieto, että minulle tarjotaan virkaa Akaassa. Olisi ollut iso asia lähteä muuttamaan suunnitelmia siinä vaiheessa, Leino perustelee.

Viitasaaren mukaan virka menee uudelleen hakuun. Päätös asiasta tehdään kaupunginhallituksessa mahdollisimman pian, mutta asia siirtynee elokuulle, sillä heinäkuussa kaupunginhallitus ei todennäköisesti kokoonnu.

Kiinteistöpäällikön tehtävät hoidetaan kaupungin sisäisin järjestelyin, kunnes uusi kiinteistöpäällikkö aloittaa tehtävässään.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?