Valtimoterveysilloilla oli hyvä menestys

- En ole vielä tavannut henkilöä, joka tunnistaisi korkean kolesterolinsa, sanoi lääkäri Atte Vadén Akaassa.
– En ole vielä tavannut henkilöä, joka tunnistaisi korkean kolesterolinsa, sanoi lääkäri Atte Vadén Akaassa.

Akaassa ja Urjalassa järjestetyt valtimoterveysillat osoittautuivat menestykseksi. Kuulijoita neljässä tilaisuudessa oli yhteensä yli 450 henkeä. Paras menestys oli Akaan illassa, jolloin yleislääketieteen erikoislääkäri Atte Vaden luennoi.

– Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön Akaan terveystoimen diabetes- ja sydänihmisten ja fysioterapeuttien kanssa. Samoin kumppanimme Toijalan Seudun Sydänyhdistys ry, apteekit ja liikunta-alan yritykset hoitivat osuutensa moitteettoman hienosti. Teimme yhdessä onnistuneen projektin, Akaan Seudun Diabetesyhdistys ry:n puheenjohtaja Timo Rajala iloitsee.

Valtimoterveysillat saavat jatkoa syksyllä. Silloin kuullaan asiaa jalkojen, hampaiden ja silmien hoitamisesta.