Akaan Vuoden kuumin nimi valitaan jälleen

Kenestä Vuoden Akaalainen?

Asuuko naapurissasi Vuoden Akaalainen, vai onko hän kenties harrastus- tai työkaveri? Mikä yhdistää Harri Holkerin, Ari Yrjänän, Lea Savolainen, 3-moottoritien ja Kimmo Pohjosen. Tietenkin Vuoden Akaalainen/Toijalalainen nimitys kunniakirjoineen, joka on myös Pekka Pennasella, Toimi Tähkävuorella, Kalle Siukolalla ja Pertti Tuomelalla sekä Kylven Futsal-joukkueella sekä Hele Ali-Löytyllä.

Vuoden Akaalainen on henkilö, joka omalla toiminnallaan ja/tai persoonallaan nostaa kotipaikkakuntaamme Akaata julkisuuteen. Jokainen Vuoden Akaalainen on aina erilainen ja valinta perinteisesti herättää keskustelua. Jo muutaman vuoden ajan on Vuoden Akaalaiseksi voinut myös kuka tahansa tehdä ehdotuksia. Paljasta nimi raadille, joka kuitenkin pidättää itsellään oikeuden tehdä lopullisen valinnan. Lähetä ehdotukseksi sähköpostilla Juha Kososelle, juha.kosonen@akaanseutu.fi tai Kimmo Niemiselle, kimmo.nieminen@nykypesu.fi

Ehdotuksia voi lähettää 29.5. asti.

Vuoden Akaalainen –valintaraatiin kuuluvat tänä vuonna Akaan Nuorkauppakamarin jäsenet Iida Repo, Lari Löflund ja Kimmo Nieminen sekä Akaan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Heikki Teräväinen ja Akaan Seudun päätoimittaja Juha Kosonen.

Vuoden Akaalainen 2013 julkistetaan Toijalan Markkinoilla perjantaina 7. kesäkuuta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?