Vauhdin tytöt pm-mitaleilla Tammelassa

 

Toijalan Vauhdin 9-vuotiaiden tyttöjen joukkue voitti hopeaa maastojuoksun piirinmestaruuskilpailuissa.
Toijalan Vauhdin 9-vuotiaiden tyttöjen joukkue voitti hopeaa maastojuoksun piirinmestaruuskilpailuissa.

Toijalan Vauhdin maastojuoksujoukkue pääsi muutaman vuoden jälkeen mitalikantaan piirinmestaruuskilpailuissa. Saavutuksena oli kolme hopeamitalia.

Vauhdin kaikki mitalit tulivat 9- ja 10-vuotiaiden tyttöjen sarjoista.  9-vuotiaat tytöt juoksivat toiseksi joukkueella Katinka Salmipuro, Aino Anttonen ja Aava Häyrynen. Katinka oli runsaan kilometrin juoksussa neljäs, Aino kuudes ja vasta 8-vuotias Aava 16. Joukkueen pisteiksi tuli sijoitusten mukaan 26. Voittajalla Tampereen Pyrinnöllä pisteitä oli 12 ja pronssille juosseella Nokian Urheilijoilla 32.

10-vuotiaat tytöt Aliisa Keskinen, Vilhelmiina Sormunen ja Juulia Repo jatkoivat siitä mihin 9-vuotiaat jäivät.  Aliisa juoksi hienosti itsensä toiseksi jääden vain 1,2 sekuntia voittajasta. Vauhdin kolmikko sijoittui hopealle 40 sijoituspisteellä. Voitto jäi Tammelan Ryskeelle, ja kolmas oli Tampereen Pyrintö pisteen jäljessä Toijalan Vauhtia.

Kymmenen parhaan joukkoon eli sisulisäpisteille juoksivat tyttöjen lisäksi P12-sarjan Vihtori Sormunen, joka oli kahden kilometrin juoksussa kuudes. Samassa sarjassa juossut Saku Raudanpää oli kymmenes. Vuotta nuoremmissa Topias Listo oli hienosti seitsemäs.  Kilpailun henkilökohtaiset ja joukkuetulokset löytyvät Vauhdin kotisivuilta http://toijalanvauhti.yhdistysavain.fi/yleisurheilu/.

Aliisa Keskinen voitti hopeaa 10-vuotiaissa tytöissä.
Aliisa Keskinen voitti hopeaa 10-vuotiaissa tytöissä.

Vauhdin yleisurheilijoiden kesäkausi käynnistyy torstaina 16.5. klo 18 Toijalan urheilukentällä pidettävällä tiedotustilaisuudella. Varsinaiset harjoitukset ja kilpailut käynnistyvät seuraavalla viikolla tiistaina 21.5. Toiminta kentällä alkaa tiistaisin ja torstaisin aina klo 18 jatkuen tiiviinä elokuun loppuun.

Kari Uolamo