Viitasaari hakee myös Nokialle

Akaan kaupunginjohtaja Aki Viitasaari hakee Nokian kaupunginjohtajaksi. Viitasaari on myös Hämeenlinnan kaupunginjohtajan viran hakijoiden joukossa.

Nokian johtoon hakevat myös kasvatustieteiden maisteri Ilpo Haalisto Nousiaisista, hallintotieteiden maisteri, henkilöstöpäällikkö Erkki Jortikka Hämeenkyröstä, diplomi-insinööri, laatujohtaja Juha Kuismanen Pirkkalasta, kauppatieteen ylioppilas, koneenrakennusinsinööri, laatupäällikkö Raimo Laaksonen Turusta, kasvatustieteiden maisteri, va. kaupunginjohtaja Jarmo Pynnönen Forssasta ja kauppatieteiden maisteri, talousjohtaja Jukka Weisell Limingasta.

Kaupunginjohtajan virkaan voidaan valita myös suostumuksensa antanut henkilö.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?