Nuorisokahviloiden juhla sai anniskeluluvan

Juha Tapio esiintyy Akaassa perjantaina 23. elokuuta.

Juha Tapio esiintyy Akaassa perjantaina 23. elokuuta.

Vapaa-aikalautakunta myönsi yksimielisesti Akaan vanhempainverkostolle ja Akaan seurakunnan erityisnuorisotyölle luvan alkoholin myynnille ja tarjoilulle Toijalan Monitoimihallin ulkopuolella perjantaina 23. elokuuta. Hallilla vietetään tuolloin kaksipäiväisiä Akaan nuorisokahviloiden 5-vuotisjuhlia. Perjantaina järjestetään aikuisille tarkoitetut EloJamit, joissa esiintyy Juha Tapio ja akaalainen Tanssiorkesteri Pisara. Perjantain pääsylipputuloilla sekä alkoholi- ja ruokamyynnillä rahoitetaan lauantaina nuorille järjestettävää ilmaista Manala Rock -konserttia, jossa esiintyy Anna Puu ja neljä akaalaista nuorten bändiä.

Sivistysjohtaja Heikki Tuokko esitti vapaa-aikalautakunnalle, että anniskelulupaa ei myönnetä, koska Toijalan monitoimihallin järjestyssäännöissä vuodelta 1992 todetaan, että tupakointi, alkoholin käyttö ja alkoholin vaikutuksen alaisena esiintyminen liikuntahallin eri tiloissa on ehdottomasti kielletty.

Vapaa-aikalautakunnan kokouksessa Hanna-Leena Tasanen (kok) esitti luvan myöntämistä. Tasasen esitystä kannattivat Anne Tervi (sd) ja Jouni Salonen (sd), ja äänestyksessä samalle kannalle asettuivat myös Antti Maijala (vas), Heidi Kinnari (kesk), Jukka Koskinen (sd) ja Henri Palm (ps).

Nuorisokahvilat anoivat lupaa vapaa-aikalautakunnalta, koska kaupungin liikuntasihteeri Timo Toivonen oli evännyt sen vedoten järjestyssääntöihin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?