Tanssimenestystä Rasin koululle

Voitokas ryhmä: (vas.) Inka Molin, Nea Lundan, Veera Lähteenmäki, Jemina Reinikainen, Nea Paloluoma, Milla Tuomi, Ida Heikkinen, Saara Lintunen, (alhaalla) Evaliina Karppi ja Jasmin Virtanen.

Voitokas ryhmä: (vas.) Inka Molin, Nea Lundan, Veera Lähteenmäki, Jemina Reinikainen, Nea Paloluoma, Milla Tuomi, Ida Heikkinen, Saara Lintunen, eturivissä Evaliina Karppi ja Jasmin Virtanen.

Rasin koulun tytöt Viialasta osallistuivat menestyksekkäästi Hauholla pidettyihin Power Mover tanssikilpailuihin tiistaina 23.4. Kilpailuissa tytöt voittivat oman sarjansa tanssillaan Sireenien kaikua kadulla. Sarja oli 3–6-luokkalaisten isot ryhmät, jossa kilpaili 11 taidokasta ryhmää.

Koululiikuntaliitto on järjestänyt Power Mover tanssikilpailuja vuodesta 1996 lähtien. Kilpailut järjestetään vuonna 2013 viisissä aluekilpailuissa, joista parhaat ryhmät valitaan finaaliin. Kaikkiaan kilpailuihin osallistui tänä vuonna yli 240 ryhmää. Sarjoja kilpailuissa on alakoululaisille ja yläkoulu/lukiolaisille. Tämän lisäksi sarjat on jaettu pienryhmiin (3–5 esiintyjää) ja isoihin ryhmiin (yli 6 esiintyjää).

Tanssikilpailuissa oppilaat suunnittelevat, toteuttavat ja harjoittelevat omat tanssiesityksensä. Aiheena tänä vuonna oli Dancing in the street.  Erityistä kiitosta Rasin koulun tytöt saivat ryhmän yhtenäisyydestä ja esityksen kivoista oivalluksista. Voitto oikeuttaa ryhmän osallistumaan Power Mover -finaaliin, joka pidetään 29.5. Helsingissä.

Tuire Tuominen

 

 

Kuvateksti:

Voitokas ryhmä: (vas.) Inka Molin, Nea Lundan, Veera Lähteenmäki, Jemina Reinikainen, Nea Paloluoma, Milla Tuomi, Ida Heikkinen, Saara Lintunen, (alhaalla) Evaliina Karppi ja Jasmin Virtanen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?