Leo Ahonen myi yrityksensä Tammer-Datalle

Tamperelainen Tammer-Data Oy on huhtikuun alussa ostanut akalaaisen Leo Ahosen omistaman Yrityspalvelu Ahosen liiketoiminnan. Tammer-Data tarjoaa toimistotekniikkapalveluita nimellä Konttorilaite. Myös Leo Ahonen on siirtynyt tamperelaisyrityksen palvelukseen.

Ahosella on alalta 36 vuoden kokemus. Ennen Yrityspalvelu Ahosen perustamista hän pyöritti 25 vuotta Jukka Ehon kanssa Konttorikone Ahonen & Eho -yritystä, jonka toimisto oli Toijalassa torin laidalla. Sen jälkeen Yrityspalvelu Ahonen ehti toimia yhden miehen yrityksenä kuusi vuotta.

Ahonen kertoo Tammer-Datan olleen kaupassa aloitteentekijä. Yhteistyötä yrityksillä on ollut jo pitkään.

– Kysymys tuli sopivaan aikaan. Yksin yrittäminen tuntuu tulevan koko ajan vaikeammaksi. Lisäksi itselläni ei ollut enää haluja kasvattaa yritystä, Ahonen perustelee liiketoiminnan myyntiä.

Vuonna 1961 perustetun Konttorilaitteen tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat tieto- ja tulostustekniikka, kassajärjestelmät, toimistotarvikkeet, huoltopalvelut ja liittymät. Yritys työllistää kuusi henkilöä. Konttorilaitteen omistavaa Tammer-Dataa johtaa toimitusjohtaja Sami Niinimäki. Yrityksen toisena omistajana on Sami Nissinen.

Leo Ahonen tekee edelleen pääasiassa töitä kotoaan käsin Viialasta päätoimialueenaan eteläinen Pirkanmaa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?