Klaara Leponiemelle maantiejuoksun Suomen mestaruus

30Klaara LeponiemiAkaalainen Klaara Leponiemi voitti lauantaina maantiejuoksun Suomen mestaruuden Tuusulassa. Sarjana 14-vuotiaalla Leponiemellä oli N17 ja matkana 10 kilometriä. Aika oli 39.22. Toiseksi tuli Orimattilan Jymyn Silja Meronen, 39.36, ja kolmanneksi Siilinjärven Ponnistuksen Satu Kähkönen, 40.32.

Suomen Urheiluliiton verkkosivuilla Leponiemen voitosta puhutaan yllätysmestaruutena, sillä hänen päälajinaan on ollut hiihto. Tämän talven Hopeasompa-kilpailuissa Leponiemi hiihti kolmanneksi, ja Koululiikuntaliiton mestaruushiihdoista tuli hopeaa.

Klaara Leponiemi edustaa hiihdossa Viialan Viriä ja juoksussa Lempäälän Kisaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?