Leena Mankkinen jatkaa Valppaan johdossa

 

Toijalan Valppaan vuosikokous valitsi yksimielisesti johtokunnan puheenjohtajaksi edelleen Leena Mankkisen, varapuheenjohtajaksi Saija Roinisen, sihteeriksi Eero Lehtosen ja taloudenhoitajaksi Sari Saarisen. Muiksi johtokunnan jäseniksi valittiin Sami Ahola, Voitto Kukkonen, Kari Lehmusvirta, Päivi Lehmusvirta, Mauri Lehtinen, Satu Rintala, Eeva Talvinen, Pertti Tuomela ja Leo Virtanen.

Jaostoihin valittiin seuraavat jäsenet: Jalkapallojaostoon (Gepardit) kuuluvat Mauri Lehtinen (kokoonkutsuja), Harri Aaltonen, Tuukka Hakala ja Julius Näppinen. Kuntojaoston yhdyshenkilönä on Leo Virtanen. Lentis-toimikuntaan kuuluvat Sami Ahola (kokoonkutsuja), Pertti Tuomela, Seija Ahola, Ulla Kuisma, Päivi Lehmusvirta, Anna Levänen, Leena Mankkinen, Arja Raiski, Saija Roininen, Kati Sandholm, Simo Syrjänen ja Leo Virtanen ja Lentopallojaostoon Simo Syrjänen (kokoonkutsuja). Naisjaoston muodostavat Seija Ahola (kokoonkutsuja), Silja Hyytiäinen, Annikki Lehtonen, Anneli Pirttijoki, Arja Raiski, Nea Salonen ja Marja-Liisa Vilkki. Nuorisojaostoon valittiin Satu Rintala (kokoonkutsuja), Elina Jaakola, Arto Lehtinen, Mika Lehtinen, Sini Lohi, Julius Näppinen, Elli Ojala ja Saija Roininen. Squash-jaoston yhteyshenkilönä on Kari Lehmusvirta. Sulkapallojaostoon kuuluvat Pertti Tuomela (kokoonkutsuja), Kari Lehmusvirta, Päivi Lehmusvirta, Auli Luoma, Outi Penninkangas, Antti Rehtola, Jorma Riipinen, Heli Sandelin, Lotta Suni ja Mikko Vuorinen.

Toiminnantarkastajina jatkavat Risto Nieminen ja Anne Tuomela (varalla Annikki Enstedt ja Arja Raiski).

Vuosikokous esitti TUL:n Tampereen piirihallitukseen jäseneksi Saija Roinista. Piirijärjestön valtuustoon esitettiin Leena Mankkista (varalla Satu Rintala). 20.4. pidettävään piirikokoukseen valittiin edustajiksi Leena Mankkinen, Saija Roininen, Leo Virtanen ja varalle Pertti Tuomela. Kemiin liittokokoukseen 18.–19.5. lähtee Leena Mankkinen.

Eero Lehtonen