Kaupunki lainaa Koko kylän Olkkarille

Akaan kaupunki lainaa enintään 20 000 euroa Kylmäkosken MLL:n Koko kylän Olkkari -hankkeelle, jotta MLL pääsee aloittamaan perhekahvila- ja nuorisotilatoiminnan entisen ravintola Koskipirtin tiloissa Kylmäkoskella. Lisäksi kaupunki maksaa hankkeen omarahoitusosuuden 3 837,50 euroa.

Kahdeksantoista kuukauden mittaisen Olkkari-hankkeen kokonaiskustannukset ovat noin 38 400 euroa. Suunnitelman mukaan 30 700 euroa rahoituksesta tulee avustuksena Ely-keskukselta, jolle Pirkan Helmi on puoltanut hanketta.

Ely-keskuksen avustuksen viiveen vuoksi MLL:lle anoi väliaikaisrahoitusta Akaan kaupungilta. Yhdistys lyhentää velkaansa kaupungille korkojen kera Ely-keskuksen tilitysten tahdissa.

Kylmäkosken MLL:n osuus hankkeen kustannuksista on 3 837,50 euroa, josta suurin osa vastikkeetta hankkeen hyväksi tehtyä työtä ja rahaa noin 960 euroa. 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?