LähiTapiola haluaa erottua muista palvelulla

 

Entinen Lähivakuutuksen toimisto Toijalan Kauppiastavaratalossa palvelee asiakkaita nykyisin LähiTapiolana. Lähivakuutuksen ja Tapiolan yhdistymisen tuloksena syntyneen LähiTapiolan Akaan toimistoa vetää paikallispalvelupäällikkö Markus Pajunen, jonka vastuulla on myös LähiTapiolan toimipiste Valkeakoskella. Toimistot toimivat franchaising-konseptilla eli ovat yrittäjävetoisia.

Vuodesta 2002 vakuutusalalla ollut, valkeakoskelainen Pajunen työskenteli ennen LähiTapiolan syntyä Tapiolan Valkeakosken toimiston vetäjänä. Silloin hänen alueeseensa kuului Valkeakosken lisäksi Toijala, ja nyt koko Akaa.

LähiTapiolan toimisto Akaassa palvelee asiakkaita päivittäin, mikä Pajusen mukaan on parannus entiseen sekä entisille Tapiolan että Lähivakuutuksen asiakkaille.

– Tapiolalla ei ollut aiemmin Akaassa konttoria, ja Lähivakuutuksen toimisto oli avoinna vain parina päivänä viikossa.

Pajusen lisäksi Akaan ja Valkeakosken toimistojen tiimiin kuuluu kuusi työntekijää. Akaassa tukikohtaansa pitävät palvelumyyjä Katja Rinne ja yrittäjäasiakkaisiin erikoistunut edustaja Anne Borg. Markus Pajusen pääpaikka on Valkeakoskella, mutta myös Akaassa hän on viikottain. Pankkipalveluissa pankkineuvoja palvelee asiakkaita keskiviikkoisin Valkeakoskella.

Kauppiastavaratalon toimistossa aiemmin työskennelleen Jani Hevonojan tukikohta on nykyisin LähiTapiolan Ideaparkin toimistossa ja Timo Vahoksen Forssan seudulla.

Vastavirtaan palveluihin panostamalla

LähiTapiola Akaa ja Valkeakoski kuuluvat LähiTapiola Loimi-Hämeen alueyhtiöön, joka kattaa eteläisen Pirkanmaan, Kanta-Hämeen kuntia sekä Loimaan. Alueyhtiöitä on kaikkiaan 20.

Loimi-Hämeen alueyhtiöllä on omat toimistot Urjalassa, Hämeenlinnassa ja Loimaalla. Franchaising-konseptilla toimiva yrittäjävetoisia toimistoja on alueella kahdeksan.

LähiTapiola Loimi-Hämeen myyntijohtajan Heikki Rainevuon mukaan Lähivakuutuksen ja Tapiolan fuusiossa tavoitteena on vahva toimija, joka voi hyödyntää kummankin yhtiön parhaita puolia.

– Lähivakuutus ja Tapiola ovat molemmat asiakkaiden omistamia yhtiöitä, joilla on aika samantyyppinen arvopohja. Kun kaksi pitkään toiminutta, vakavaraista yhtiötä yhdistyy, tuo se lisää voimaa ja resursseja toimintaan.

Rainevuon mukaan LähiTapiola Loimi-Häme on alueellaan johtava vahinkovakuuttaja 28 prosentin markkinaosuudella. Akaassa hän arvioi osuuden olevan parinkymmenen prosentin luokkaa.

Paikallispalvelupäällikön Markus Pajusen mukaan alan kilpailussa LähiTapiola haluaa erottua palvelulla.

– Kun muut vähentävät palvelua ja sulkevat toimistoja, meillä mennään vastavirtaan. Uskomme henkilökohtaiselle palvelulle olevan tilausta. Minusta asiakkaan vastuulle jätetään aika paljon, jos tämän pitää netistä löytää oikeat ratkaisut oman taloutensa turvaamiseksi. Auton vakuuttaminen on vielä suht´ yksinkertaista, mutta kun kyse on esimerkiksi henkilöturvasta, on sitä hyvä käydä läpi asiantuntijoiden kanssa.

Avajaiset Akaassa

LähiTapiolan Akaan toimistossa vietetään avajaisia ensi keskiviikkona 20.2. Kahvilla ja toimiston uutta ilmettä voi poiketa katsomaan kello 10–16. Ohjelmassa on myös avajaistarjouksia ja arvonta, jossa pääpalkintoa on polkupyörä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?