Taksiliikenne S. Mikkola, 1https://akaanseutu.fi/wp-content/uploads/2016/10/1319_logo_taksiliikenne-s-mikkola.jpg
Yrittäjäntie 1 Vanha leipomo rakennus37910AkaaFI

Taksiliikenne S. Mikkola

Taksiliikenne Mikkola on vuodesta 1985 palvellut asiakkaitaan Kylmäkoskella ja nykyisin myös Akaan Toijalassa. Sopimuksen mukaan ajamme koko Suomen alueella.

Yrityksemme toiminta perustuu asiakkaan tarpeisiin ja niihin kattavasti vastaamiseen. Kaiken toimintamme takana on tyytyväinen asiakas ja hyvä kokemus palvelusta.

Kalustomme on aina siisti ja luo näin viihtyisyyttä matkoille osaltaan. Autojen hankinnassa on otettu huomioon myös ympäristönäkökulma ja siksi autot edustavat aina viimeisintä tekniikkaa ja ovat pienipäästöisiä ja vähäkulutuksisia.

Panostamalla henkilöstön hyvinvointiin, takaa yrityksemme sen, että myös asiakaspalvelu on ensiluokkaista. Päivitämme kuljettajien osaamista säännöllisesti ja muistamme myös tasaisin väliajoin työlle rennompaa vastapainoa. Jokaisella autollamme on vakituiset kuljettajat, eli suurta vaihtuvuutta ei ole. Kuljettajilla on pitkä kokemus taksialasta ja meidän kyydissämme on varmasti turvallista taittaa niin lyhyttä kuin pidempääkin taivalta.

Yrityksemme autot ajavat normaalien tilausvälityskyytien lisäksi mm. koulukuljetuksia, tilausajoja sekä liikuntarajoitteisten erityiskuljetuksia. Kaikki automme kuuluvat sekä sote-, että Kela-taksien piiriin. Kauttamme hoituvat myös yksilölliset ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt kuljetuspalvelut, kuten esim. lentokenttä- ja tavarakuljetukset.

Yrityksessämme on pitkät perinteet pyörätuolikuljetusten osalta ja kuljettajilla on vuosien kokemus kyytien hoidosta. Rautainen osaaminen välineiden käytöstä ja asiakkaan turvallisesta sijoittamisesta takaa varmasti luotettavan kyydin määränpäähän.
Yrityksille ja organisaatioille tarjoamme maksuvälineeksi myös laskutuksen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää